muurvarkenHemelse modder!

Leem en leemfinish is 100% BioBased en aangenaam in verwerking. Bij voldoende laagdikte heeft het een vochtregulerende eigenschap wat het leefklimaat in een ruimte verbetert.

Leem is een natuurlijk produkt geeft een sfeervolle warme uitstraling. De mogelijkheden in de afwerking zijn divers, met of zonder toevoegingen van bijvoorbeeld paarlemoer glimmers, stro.

Ook een betonlook van leem is mogelijk en wie daarvoor kiest krijgt –naar mijn idee– de coolste betonlook die er bestaat!
muurvarken
muurvarkenNieuw in het assortiment van Muurvarken.nl is deze speciale betonfinish van leem, 100% #BioBased en super stoer! Ook in andere kleuren leverbaar.

muurvarken Leemfinish woonkamer, Tierrafino Gomera grijs.

muurvarkenmuurvarkenmuurvarkenmuurvarkenmuurvarken Leemfinish complete woning, Tierrafino 50% Delphi wit + 50% Dover wit + Mother of Pearl glimmers.

muurvarken
Voorstrijk, 1e laag uitvlakken en het optimaliseren van de rondingen rondom de kachel

muurvarkenmuurvarkenmuurvarken Rode leemfinish met glimmers Ayres Rock met 30% Gomera Grijs en een coating van zeep

muurvarken Renovatie van een authentieke oude franse leemwand met basisleem en stro

muurvarken En dat is dan de nieuwe klus - bezoekerscentrum 'De Kraaijenberg' Bergen op Zoom, zie het resultaat hieronder

muurvarkenmuurvarkenmuurvarken Groene leemfinish - bezoekerscentrum 'De Kraaijenberg' Bergen op Zoom.

muurvarken Voorbeeld van de rijke textuur van Tierrafino leemfinish, nuances: Dover wit, Delphi wit en een tussenvorm 50/50%.

muurvarkenRode leemfinish met stro op 3,5cm basisleem wanden met wandverwarming.

muurvarkenmuurvarken
MUURVARKEN.nl ® 2004 is een produkt van DEX HOME PROJECTS